Breng de heerlijke warmte in huis.

Wij zijn erkend VIESSMANN installateur

Referenties
klik hier

Blindeman Luc Portfolio

Bespaar

Wij maken een studie zodat de juiste energiebron gebruikt wordt. Geen overbodige kosten of onnodige toestellen om uw woning, kantoorruimte  of gebouw optimaal te verwarmen met een zo laag mogelijke kost.

Welke energiebron voor uw centrale verwarming?

Om duurzaam te kunnen investeren in verwarmingssystemen is toepassing van het volledige beschikbare technologische spectrum nodig. Wat de aangewezen keuze is, hangt van de specifieke situatie af: het benodigde vermogen, de beschikbare energiedrager en ten slotte ook de specifieke eisen van de gebruiker van de installatie.

Luc Blindeman - Viessmann en tado°

Viessmann

Meer comfort en meer controle over uw Viessmann verwarming

Lagere energiekosten

Doordat de thermostaat door geolocalisatie weet waar u zich bevindt wordt er geen energie verspild en bespaart u op uw energiefactuur.

Met de maandelijkse verbruiksrapporten weet u precies hoeveel u bespaart.  Gebruikers merken gedurende het eerste jaar een reële besparing op.

Intelligente verwarming

De intelligente thermostaat zorgt automatisch voor een lager energieverbruik wanneer er niemand thuis is.  Wanneer de eerste bewoner aankomt wordt de verwarming opgestart.

De thermostaat houdt rekening met interen en externe elementen zoals het soort gebouw en de weersvoorspellingen om zo efficiënt mogelijk te verwarmen.

Centrale verwarming ViCare app
Download

ViCare app is als iPhone-versie (App Store) en als Android-versie (Google Play) beschikbaar, ook in België.

Voor iOS (iTunes Store)
Voor Android (Google Play)

ViCare app

Uw verwarming regelen via het internet

De app ViCare biedt nieuwe mogelijkheden voor de online-regeling van uw verwarming. Via het bewust eenvoudig gehouden grafisch paneel van ViCare kan uw verwarming volledig intuïtief bediend worden.

Automatisch energie besparen

Het systeem is ontworpen om één verwarmingscircuit te regelen. Met een veegbeweging wordt de gewenste kamertemperatuur gekozen en met uw vingertoppen schakelt u tussen Normale en Party-modus (“heel lang warm”).

Wanneer u de woning verlaat (“Onderweg”), volstaat eveneens een commando om de verwarmingsinstallatie op een lagere temperatuur te zetten en zo energie te besparen. Wie voor iedere dag verschillende in- en uitschakeltijden wil programmeren, zal de assistentiefunctie beslist weten te waarderen.

In een afzonderlijk deel van het startscherm worden verder nog talrijke energiebesparende tips vermeld.

De status van uw installatie in één oogopslag

De gebruiker ziet in één oogopslag of alle operationele waarden van zijn verwarming binnen het groene bereik liggen. Een geel veld geeft aan dat er binnenkort een onderhoudsbeurt gepland staat. Bij een rood veld verschijnt automatisch een link om contact te nemen met een installatie- en servicebedrijf. Daartoe volstaat het éénmalig dit bedrijf aan te duiden. Als gebruiker van de installatie kan u tenslotte ook beslissen om de verwarming door dit servicebedrijf te laten monitoren via de daarvoor speciaal ontwikkelde Vitoguide app.

Heeft u uw installatie al laten nazien voor de winter? Zorg dat u probleemloos de koude dagen door geraakt zonder zorgen, maak tijdig een afspraak.

De beste garantie

Het gebruik van de beste materialen van VIESSMANN garandeert  dat wij voor een garantie kunnen zorgen waardoor u kunt genieten van een warmte zonder zorgen.

Een top service

Door de jarenlange ervaring kunnen wij u de beste service leveren voor de installatie van uw centrale verwarming.

Steeds een goed advies

Wij geven onze klanten altijd een goed advies over welke warmtebron het beste bij hun situatie en woning past. Nieuwbouw of renovatie, iedere installatie is specifiek.