Wij als installateur

trachten de wensen van de klant na te streven. We gaan steeds opzoek naar kwaliteit en comfort die het best bij de klant zijn profiel past.
Onze corebusiness is en blijft natuurlijk centrale verwarming en het voorzien van alle sanitair comfort. Na 25 jaar hebben we heel wat ervaring opgedaan en hebben we zeker niet stilgezeten.

In 1993 startte Luc het bedrijf op, na een goede scholing door zijn vader Hedwig die ook van kinds af in de branche zat. Er werd goed werk gerealiseerd en naambekendheid kwam naar boven.

Steeds werd er bijgeschoold om de nieuwste technieken toe te passen.

Het plaatsen en onderhouden van mazout-en gasinstallaties breidde zich uit naarmate de vraag van de klant en de verandering van de normen in België.

Stilaan gingen we een stapje verder en waren ook wij gekend met de condensatietechniek die vandaag nog steeds wordt toegepast.

Sinds een aantal jaar stapte zoon Jelle ook in het bedrijf van zijn vader en trachtte samen met zijn vader een sterk duo te vormen. Samen verdiepen ze hun in het realiseren van goed opgevolgde ventilatiesystemen als ook het correct opmaken van EPB verslagen volgens de normen. Ook zijn wij gecertificeerd in warmtepomptechniek en volgen wij tot op de dag nog steeds de nodige bijscholingen om steeds mee te zijn met de nieuwste snufjes.

Wij werken steeds met onze gekende merken zoals Viessmann voor de centrale verwarming en Vasco & Renson voor Ventilatie. Hierdoor kunnen wij een snellere service aan onze klanten bezorgen omdat we een ruime stock hebben van deze producten.