Aangename warmte op de vloer en in de kamer.

Wij zijn erkend VIESSMANN installateur

vloerverwarming Blindeman Luc - Jelle

Referenties
klik hier

Blindeman Luc Portfolio

Voordelen vloerverwarming

Vloerverwarming verbruikt zo’n 20% minder energie dan radiatoren omdat de cv-ketel geen hoge temperaturen moet leveren. Het rendement van vloerverwarming is dus zeer gunstig.

Dankzij de gelijkmatige warmteverdeling die vertrekt vanaf de grond bereikt men sneller een comfortgevoel. Hierdoor kan je de thermostaat 2°C lager zetten om hetzelfde comfort te krijgen als radiatorverwarming.

Hoe werkt vloerverwarming?

Vloerverwarming werkt grotendeels volgens hetzelfde principe als radiatoren: De Cv-installatie verwarmt water dat via een netwerk van leidingen verdeeld wordt onder verschillende verwarmingselementen. Bij radiatorverwarming zal de warmte verspreid worden door één of meerdere radiatoren. Vloerverwarming verdeelt de warmte via leidingen die lopen onder het volledige vloeroppervlak. Hierdoor krijg je een gelijkmatigere warmteverdeling doorheen de kamer. Aan de hand van een thermostaat kan men de gewenste temperatuur makkelijk instellen.

Heerlijk op je blote voeten of sokken doorheen je woning lopen, genietend van de zalige warmte van je vloerverwarming.

De beste garantie

Het gebruik van de beste materialen van VIESSMANN garandeert  dat wij voor een garantie kunnen zorgen waardoor u kunt genieten van een warmte zonder zorgen.

Een top service

Door de jarenlange ervaring kunnen wij u de beste service leveren voor de installatie van uw centrale verwarming.

Steeds een goed advies

Wij geven onze klanten altijd een goed advies over welke warmtebron het beste bij hun situatie en woning past. Nieuwbouw of renovatie, iedere installatie is specifiek.