Stromend water warm en koud.

Niet meer weg te denken op de dag van vandaag

Sanitair Blindeman luc
Sanitair

Referenties
klik hier

Blindeman Luc Portfolio

Modern. Precies. Indrukwekkend.

De kraan opendraaien en water laten stromen, we doen het dagelijks zonder er bij na te denken. Het begint bij de hoofdkraan in uw woning, een goede verdeling en toevoer naar alle punten in uw woning, van keuken, toilet, badkamer, het kraantje in de garage of tuin. Wij zorgen dat alle leidingen tot bij hun eindpunt geraken, zowel warm als koud water.

Afvoer van uw waterbronnen

Het stopt niet bij het opendraaien van de kraan maar ook een goede afvoer van alle punten in uw woning zijn van groot belang. De juiste buis op het juiste net, wij zorgen dat alles geurloos verloopt!

Veel kalk in uw stadswater?

Wij plaatsen uw waterontharden voor zacht leidingwater.

De voordelen van zacht water!

Een lager energieverbruik
Kalkvrije toestellen blijven beter presteren doordat ze hun rendement niet verliezen door kalkaanslag. Goed voor jou én voor het milieu.

Minder slijtage van je toestellen
Met een waterontharder gaan je elektrische toestellen langer mee. Van een ware besparing voor je portemonnee gesproken!

Geen kalkaanslag meer
Weg met ontkalkingsproducten. Ontkalkt water laat niet langer kalkresten na op jouw doucheraam, kranen en ander sanitair.

Een gezondere zachte huid
Met zacht water heb je minder last van een droge of geïrriteerde huid na het wassen. Het resultaat? Een zachte huid en glanzend haar.

Lekkere dranken
Kiezen voor een waterontharder, is dagelijks kiezen voor een lichtere en aangenamere smaak voor jouw thee, koffie of kraantjeswater.

Blindeman Luc - Waterontharders

U beschikt over een grote regenwaterput?

Regenwater gebruiken – zorgen voor het milieu.

Wilo pompen! Wij installeren ze voor u!

Regenwater recupereren is slim, voordelig en milieuvriendelijk met het gebruik van de Wilo systemen. Wilo biedt verschillende regenwaterrecuperatiesystemen met uitstekende prestaties aan die u kunnen helpen besparen.

Blindeman Luc - Wilo pompen

Genieten van een rustig en ontspannend moment in uw nieuwe badkamer van Luc Blindeman, wij zorgen ervoor!

De beste garantie

Door het gebruik van de beste materialen van Van Marcke – Sterck – Facq – Hans Grohe kunnen wij voor een garantie zorgen waardoor u kunt genieten van een degelijke sanitaire installatie.

Een top service

Jarenlange ervaring, het afleveren van goede kwaliteit en het bieden van goede service is ons streefdoel!

Dienst na verkoop

Ook na uw aankoop helpen we u graag snel en efficiënt verder. Mocht u een probleem hebben met uw installatie, zowel binnen als buiten garantie, kan u rekenen op onze uitstekende dienst na verkoop.